Wednesday, 6 March 2019

Part Time Job Dalam Bidang Spa

Assalamualaikum semua..

Hai korang!
cikgu Zura excited sangat nk share kt korang semua pengalaman cikgu zura sebagai part timer dalam business Mobile Spa.

Mesti ramai yang belum tahu macam mana nk buat business Mobile Spa? Macam mana nak mula? Modal berapa?  Menarik ke business Mobile Spa? Apa kelebihan Mobile Spa berbanding business lain?

hehe..
Cikgu zura sebelum join mcm korang jugak. Macam-macam persoalan dan tanda tanya berlegar2 di benakku ini tau. hihi..

Yang PERTAMA cikgu nk share adalah tentang kelebihan business Mobile Spa. Bila sebut " Mobile" ni maksudnya kita buat business secara bergerak. Customer tak perlu susah-susah nk pakai lawa2, nak drive kereta. Just tunggu je kt rumah, relax and steady. Kita yang akan pergi ke tempat mereka dan buat service spa utk mereka.

Memang HIGH DEMAND SANGAT!!
Sekarang zaman orang semua sibuk. Mana sempat nak keluar pergi spa bagai. So, disinilah peranan kita sebagai Beautician Mobile Spa utk mencantikkan dan menenangkan mereka dengan urutan dan rawatan. Orang sekarang sibuk pon masih nak cantik tau..

Sepanjang cikgu jalankan business Mobile Spa, business ni sangat mudah. Bayangkan waktu rehat kerja boleh dapat 2,3 customer. Sekali service dalam RM70-RM80. 3 orang dapatlah dalam RM180 mcm tu. waktu rehat sahaja tau.

Sebab tu cikgu cakap business ni mudah. Sebab kita ada kemahiran dan kepakaran. Tak perlu bawa beg besar-besar. Balik kampung, pergi bercuti, kat ofis, kat rumah. Kat mana-mana pon boleh buat service tau.
Tak sama macam business lain.
Contoh kalau kita jahit baju, kalau balik kampung tak kan nak bawak mesin jahit kan?


income beautician TWB semasa balik bercuti
okey..
bulan ni TWB ada buat pakej baru utk sesiapa sahaja yang nak join team Mobile Spa kami
pakej baru bulan Mac

korang ada pilihan utk join mana2 pakej diatas.

Pakej kami adalah yang termurah diMalaysia tau. Dengan bajet RM 2k dah dapat set up business Spa. Barang dapat, kemahiran pon dapat.
yang penting team kami akan support korang, bagi tunjuk ajar, cara marketing, cara tarik customer dan macam-macam lagi tau.

korang jangan risau tau, ramai beautician TWB yang dalam masa sebulan dah dapat pulangan modal RM2k tu tau. Yang paling best 12 hari pon ada.

salah seorang beautician TWB yang dpt pulangan modal dalam 18 hari service

So, korang jangan tunggu lama2. setiap minggu kita akan adakan preview khas utk bagi penerangan lebih lanjut tentang business Mobile Spa. kalau rasa nak dengar dan dapatkan maklumat lanjut boleh roger-roger cikgu tau

boleh hubungi Cikgu Zura .
Trainer dan Beautician TWB
0179625109


Saturday, 17 November 2018

KURSUS SPA DAN PENJAGAAN PANTANG PALING LENGKAP

ASSALAMUALAIKUM..
InsyaAllah utk entry kali ni cikgu zura akan menceritakan tentang pakej baru the walking beauty .
okey, dalam pakej kursus mobile spa dan penjagaan pantang  ada 12 POWERR SKILL YANG AKAN DIAJAR

5 SPA COURSES :
🌸 Facial Treatment
🌸 Aroma Milk Bath
🌸 Body Massage and Scrub
🌸 Sauna
🌸 Foot And Hand Spa

7 CONFINEMENT COURSES:
🌸Urutan tradisional
- sengkak,
-ibu hamil,
- ibu bersalin normal & ceasar
🌸Cara buat param dan pilis
🌸Jadual Pemakanan
🌸Pemakaian Bengkung
🌸Tangas kering dan basah
🌸Bertungku
🌸Penjagaan bayi ( tuam, mandi, bercukur)
ILMU yang MAHAL susah nak dapat kat luar dengan harga yang MURAH teramat sangat!

12 courses dengan harga yang sangat berbaloi, tambahan pula dengan full set kelengkapan utk spa dan berpantang. Setiap ahli yang berdaftar tidak perlu memikirkan barang dan produk. Selesai sahaja training, peserta terus boleh memulakan service.












Friday, 9 November 2018

SINAR BARU



 Ibu tunggal anak sorang baru diceraikan suami beberapa hari sebelum raya haji lepas. Berumur 43 tahun, Suri rumah sepenuh masa selama ni hidup selesa suami bagi duit belanja RM2K setiap bulan. Ada penyakit diebetic 4 jari kaki dah kena potong, hypertension, neuropathy dan retinopathy. 😔
Langit takkan selalu cerah. Segala2nya berubaha selepas kak Selina menghidap penyakit kronik dan diceraikan suami. Maka bermulalah episod baru dalam hidup kak Selina.
Kak Selina cuba utk mecari pekerjaan bagi menampung perbelanjaan harian beliau dan anaknya.
Namun disebabkan faktor kesihatan, banyak pekerjaan yang tidak sesuai dengan dirinya. Malah beberapa majikan tidak sanggup untuk mengambil beliau bekerja kerana beliau terpaksa ke klinik setiap hari untuk dapatkan rawatan susulan penyakit beliau.

Akhirnya beliau bertekad  menceburi kursus mobile SPA The Walking Beauty. Beliau lihat bisnes mobile spa adalah salah satu bisnes yang beliau boleh ceburi kerana ia hanya perlukan modal yang rendah dan boleh jana pendapatan yang segera.
Join saja kursus itu, beliau terus dapat semua peralatan dan barangan untuk menjalankan perniagaan mobile spa.
Pendapatan dalam servis mobile spa ini sangat tinggi. Alhamdulillah, beliau sekarang dah berjaya dapat pendapatan 4 angka sebulan.
Yang bestnya, beliau kini bekerja dari rumah dan boleh uruskan masa dan keluarga sepenuhnya.
Tanpa perlu merisauka keadaan dirinya lagi,
Ada ramai rakan rakan beliau yang ceburi bidang yang sama dahulu yang focus dan buat betul betul berjaya mendapat pendapatan sehingga 5 angka sebulan hanya melalui program ini.
Antara kelebihan kursus yang beliau sertai ini adalah :
Setinggi RM50-RM250 keuntungan untuk setiap servis.
Beli KELENGKAPAN SPA SEKALI, tapi boleh pakai 2-3 bulan.
Tidak perlu pening pening simpan stok
Modul marketing disediakan Telegram Group Sapport 24 Jam.
Dan yang bestnya, bila join sahaja kursus ini, para peserta terus akan dapat pelbagai barang yang akan digunakan untuk servis spa.
Pendek kata, lepas training saja. Boleh tarik beg dan mula menjalankan bisnes mobile spa ini.
Semua peserta akan terus dibekalkan dengan skincare, produk spa, steamer, ion massager, beg spa, spa basic tool dan sijil.
Semua peserta akan dimasukkan ke dalam satu sapport group di Telegram untuk bantu mereka dari segi marketing dan motivasi.
Walaupun selepas kursus, para peserta akan terus dibimbing agar Berjaya memperoleh wang melalui servis yang diberikan.
Hidup Selina juga bertambah sihat dan ceria dengan sokongan dan bimbingan daripada kawan-kawan seperjuangan
Jika ada yang berminat dengan peluang ini, boleh hubungi PUAN BAIZURA


Insya Allah beliau akan terangkan bagaimana anda boleh join Personal Coaching.
Anda tak perlu bayar untuk dengar penerangan dari PUAN BAIZURA kalau lepas dengar penerangan nak join Personal Coaching, baru join.
Anda tak rugi apa apa pun.



Thursday, 8 November 2018

Kursus Mobile spa dan Kursus Penjagaan Pantang

[#VIRAL: KURSUS SPA DAN PENJAGAAN PANTANG PALING VIRAL DI MALAYSIA, BAGAIMANA MENJANA INCOME RM2K-30K SEBULAN]


SIAPA YANG PERLU JOIN?

-Suri rumah atau ibu tunggal

-Wanita berkerjaya yang ingin menambah pendapatan.

-Pelajar yang sedang belajar atau sedang menganggur.

-Wanita yang minat dan sukakam bidang kecantikan.


12 POWERR SKILL YANG AKAN DIAJAR

5 SPA COURSES :

🌸 Facial Treatment
🌸 Aroma Milk Bath
🌸 Body Massage and Scrub
🌸 Sauna
🌸 Foot And Hand Spa

7 CONFINEMENT COURSES:

🌸Urutan tradisional
- sengkak,
-ibu hamil,
- ibu bersalin normal & ceasar

🌸Cara buat param dan pilis

🌸Jadual Pemakanan

🌸Pemakaian Bengkung

🌸Tangas kering dan basah

🌸Bertungku

🌸Penjagaan bayi ( tuam, mandi, bercukur)

ILMU yang MAHAL susah nak dapat kat luar dengan harga yang MURAH teramat sangat!


NANTI DULU!!!!!
Ada lagi tau..
Selain dari itu, kami akan memberikan anda:

✅Kelas support group yang berterusan
✅Kelas Marketing online dan Offline
✅Starter kit utk set up business Spa
✅Latihan praktikal one to one trainer dan beautician..











Tuesday, 9 October 2018


THE WALKING BEAUTY EMPOWER WOMEN

Masih ramai dikalangan kita yang masih mencari peluang untuk memulakan business, masih memikirkan business yang sesuai, business yang mudah tapi menguntungkan.

untuk busines Spa Tanpa Kedai, kamu hanya memerlukan modal sebanyak RM1999 sahaja. 
sangat-sangat murah.

Dengan bayaran RM1999. apa yang kamu akan dapat?


1) 5 training courses
-facial treatment
-hand and foot spa
-sauna
-aroma milk bath
-body scrub
-body massage

                    2) full set barang kelengkapan spa

-produk untuk facial
-steamer
-ion massager

3) support group

4) marketing class

5) sijil

selepas , habis trining, kamu boleh terus mencari pelanggan spa.


Dan paling menarik, dalam TWB kami menawarkan 6 penjuru income kepada semua beautician kami.
penjuru income ini hanya akan diketahui setelah anda join team kami..

ok..jangan tunggu lama2 tau. 
Peluang bagus tak selalu datang


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...